Koop een daksteiger bij Steigerkopen.nl en klus morgen al op het dak. Onze daksteigers zijn ideaal om de schoorsteen te vegen of aan de dakkapel te werken. Onze dak-/schoorsteensteigers zijn eenvoudig te monteren en daarom zowel geschikt voor professionele klusbedrijven als voor de particuliere klusser. Bestelt u uw daksteiger voor 15:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Nu al verkrijgbaar vanaf € 1.179,- en altijd gratis verzonden.

Meer lezen over daksteigers

Aanbod dak- en schoorsteensteigers

Euroscaffold
Nokhaak voor ladder
€69,00 (€83,49 Incl. btw)
Euroscaffold
Draagconsole t.b.v. schoorsteensteiger
€163,00 (€197,23 Incl. btw)
Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 190
€1.226,00 (€1.483,46 Incl. btw)
Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 250
€1.248,00 (€1.510,08 Incl. btw)
Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 305
€1.265,00 (€1.530,65 Incl. btw)

Schoorsteensteigers: veilig het dak op

Om veilig op een schuin dak te werken leveren wij daksteigers, ook wel schoorsteensteigers genaamd. Deze steigers zijn ontwikkeld om werkzaamheden rondom een schoorsteen of dakkapel op een veilige en verantwoorde wijze uit te voeren. Een daksteiger is eenvoudig op een schuin dak te monteren, zodat u stabiel en recht staat terwijl u de schoorsteen veegt of aan de dakkapel klust. Andere voordelen van onze daksteigers zijn:

  • Gemakkelijk aan beide zijden van het dak te monteren
  • Geleverd met leuning en dakschraag, zodat u altijd veilig op grote hoogte werkt
  • Inclusief wisselbare onderdelen die ook geschikt zijn voor andere steigers
  • Licht in gewicht en eenvoudig te monteren, waardoor de steigers ook uitermate geschikt zijn voor de zelfstandige klusser of hobbyist

Formaten dak- en schoorsteensteigers

De schoorsteensteigers uit ons assortiment zijn 75 cm breed en verkrijgbaar in diverse lengtes. Daardoor zijn ze geschikt om te klussen aan vrijwel iedere schoorsteen of dakkapel. Ons assortiment bestaat uit:

Daksteiger type Merk Lengte Prijs daksteiger
Dak- en schoorsteensteiger compleet 190 cm  Euroscaffold 190 cm € 1.179,-
Dak- en schoorsteensteiger compleet 305 cm Euroscaffold 305 cm € 1.217,-

Voordelen van onze webshop

Koop uw daksteiger bij Steigerkopen.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Goedkoopste steigers van Nederland
  • Voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Altijd gratis verzending binnen Nederland en België
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving en per factuur

Met onze professionele en betrouwbare dienstverlening zijn we al jaren de leverancier van steigers en aanvullende materialen voor klusbedrijven en hobbyisten. Steigerkopen.nl wordt beoordeeld met een 9+ op Webwinkelkeur. 

Daksteiger monteren op schuin dak

De onderdelen van de daksteiger zijn gemaakt van aluminium en daardoor zeer licht in gewicht. Dat maakt de steiger zowel voor de professional als de amateurklusser eenvoudig te monteren. Bij de daksteigers worden een nokhaak, dakstabilisator, draagconsole, steigerladder, platform, kantplanken, leuningen en een schoor geleverd. Hiermee zet u de steiger zelf eenvoudig in elkaar. Als u uw daksteiger voor 15:00 uur bestelt, kunt u morgen al veilig klussen op het dak.

Additionele steigerspullen kopen

Naast daksteigers vindt u in onze webshop nog veel meer artikelen om uw werk op en rond het dak gemakkelijker te maken. Kies aanvullend bijvoorbeeld voor een van onderstaande steigers en klus altijd veilig en verantwoord op grote hoogte:

Persoonlijk advies voor uw daksteiger

Wilt u graag meer informatie of advies welke daksteiger het best bij uw dak of geplande werkzaamheden past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 303 2714 of stuur een mail.