Euroscaffold

Steigertransportbeugels

€148,00 (Excl. BTW) (€179,08 Incl. btw)
Het innovatieve hulpmiddel voor opslag en transport. Rolsteigermateriaal kan op eenvoudige, snelle wijze verplaatst worden. Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Meer informatie
Artikelcode: 50265
EAN: 8720039044906
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigertransportbeugel kopen?

Bent u op zoek naar een manier die het mogelijk maar om uw steigermaterialen eenvoudig te vervoeren of op te bergen? Dan is een steigertransportbeugel een ideale oplossing. Uw kostbare rolsteigermateriaal kan op eenvoudige, snelle wijze verplaatst worden, zodat alle materialen veilig en compleet van A naar B vervoerd kunnen worden. De Steigertransportbeugel is geschikt voor een rolsteiger met een werkhoogte van 12,2 meter en bestaat uit twee beugels. Veel professionals maken gebruik van een steigertransportbeugel, vanwege de eenvoudig en het gemak. 

Wanneer u vragen heeft over ons aanbod steigertransportbeugels of over ons overig assortiment, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Transportbeugel voor steigers

Veelvuldig krijgen wij vragen van klanten op welke manier steigeronderdelen veilig en gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Ondanks het gebruik van licht gewicht aluminium, kan een complete set van steigeronderdelen flink wat gewicht bevatten. Met behulp van een transportbeugel kunt u eenvoudig steigers en steigermaterialen vervoeren zonder hiervoor flinke inspanning te leveren. 

Veiligheid staat bij het werken met steigers op nummer ©©n, ook wanneer we praten over het vervoer. Alle producten uit ons assortiment voldoen aan de strengste eisen als we praten over veilig werken ©n vervoeren van steigers. Werken met materiaal van Steigerkopen.nl is dan ook altijd veilig en comfortabel. 

Waarom kiezen voor Steigerkopen.nl

Bij Steigerkopen.nl geniet u niet alleen maar van veilig werken op ©n met steigers maar ook van vele andere voordelen. Zo beschikken wij over het grootste en voordeligste assortiment van Nederland en Belgi« en door onze grote voorraden is vrijwel ieder product direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u vandaag voor 15.00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag kosteloos uw bestelling, daarnaast profiteert u van maar liefst 5 jaar garantie op uw aankoop! Zo bent u niet alleen verzekerd van veilig werken en vervoeren van uw materialen maar ook verzekerd van een product dat u jarenlang kunt gebruiken.

Heeft u vragen? Neem voor onze klantenservice telefonisch contact op via 085 303 2714.