Euroscaffold

Gereedschapskist voor steigeraanhanger

€199,00 (Excl. BTW) (€240,79 Incl. btw)
Handige gereedschapskist voor het vervoeren van materialen op uw steigeraanhanger. Altijd ©n waterdicht uw materialen dicht bij elkaar. Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Meer informatie
Artikelcode: 100502
EAN: 8720143500183
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Gereedschapskist voor steigeraanhanger

Wanneer u naast uw steigermaterialen en steigeronderdelen ook veel gebruik maakt van hamers, elektrische machines en/of andere (bouw)materialen dan is een gereedschapskist voor uw steigeraanhanger zeer handig. Met behulp van een gereedschapskist zorgt u er voor dat al uw materialen netjes opgeborgen worden en u niets kan verliezen. De steigeraanhanger gereedschapskist wordt aan de voorkant van uw steigeraanhanger geplaatst, dit gebeurt op de dissel. 

De Euroscaffold gereedschapskist wordt gekenmerkt door:

  • Waterdicht;
  • Robuust en stevig van stuk;
  • Montage aan steigeraanhanger mogelijk;
  • De kist is 33 cm breed (achterkant);
  • De kist is 33 cm hoog.
  • De kist is 105 cm lang 

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over deze Euroscaffold gereedschapskist voor steigeraanhangers, uiteraard is deze gereedschapskist ook aan te schaffen in combinatie met een steigeraanhanger, wanneer dit uw voorkeur heeft, monteren wij indien gewenst de kist gratis aan uw aanhanger. 


Veilig vervoeren van steigermaterialen en gereedschap

Wanneer u met rolsteigers werkt, wordt vaak enkel aandacht geschonken aan het ter plaatsen werken op grote hoogte en niet op het vervoer van de rolsteiger en steigermaterialen. Omdat het vervoer even belangrijk is als het werken op een rolsteiger heeft Steigerkopen.nl een groot assortiment die het mogelijk maakt om de steiger en materialen veilig te vervoeren. Zo beschikken wij over een groot assortiment steigeraanhangers, die het vervoer eenvoudig en gemakkelijk maakt. Daarnaast hebben wij ook een gereedschapskist voor uw steiger in ons assortiment, zodat u ook materialen veilig kunt vervoeren.

De Euroscaffold gereedschapskist is eenvoudig te monteren aan onze steigeraanhangers en wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld, de volgende werkdag al in huis. Heeft u vragen over onze steigeraanhanger gereedschapskist of over onze diensten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 

Over Steigerkopen.nl

Bij Steigerkopen.nl staat service hoog in het vaandel en iedere dag zijn wij dan ook bezig om u nog beter van dienst te zijn. Al jaren staat Steigerkopen.nl aan de top als fabrikant en leverancier van steiger en steigermaterialen en inmiddels beschikken wij over ruim 10.000 m2 productie- en distributieruimte en draaien de productielijnen non-stop. 

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen. Heeft u vragen? Contact ons dan via mail of telefonisch +31 (0)85 303 27 14.