Euroscaffold

Steigeraanhanger 250 en Euro rolsteiger 135x250x12,2m werkhoogte

€5.865,00 (Excl. BTW) (€7.096,65 Incl. btw)
Deze steigeraanhanger met rolsteiger is de volgende werkdag al in huis, wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. Inclusief 5 jaar garantie en uiteraard een kosteloze verzending. Nergens goedkoper. Meer informatie
Artikelcode: 96033
Merk: Euroscaffold
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigeraanhanger 250 en Euro rolsteiger 135x250x12,2m werkhoogte

Wanneer u op grote hoogte moet werken, doet u er goed aan om een rolsteiger van Steigerkopen.nl aan te schaffen. Onze rolsteigers zijn van het merk Euroscaffold, een Nederlands gerenommeerd bedrijf dat in Europa al jaren te boek staat als ©©n van de grootste fabrikant en leverancier van steigers en steigermaterialen. Steigerkopen.nl is onderdeel van Euroscaffold, het grote voordeel hiervan is dat alle onderdelen uit onze eigen fabriek komen en wij hierdoor de kwaliteit kunnen waarborgen. Deze rolsteiger is geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en beschikt over een werkhoogte van 12,2 meter. Met deze werkhoogte kunt u met grote gemak werken aan gevels, dakgoten en daken. 

De breedte en lengte bedraagt 135 cm en 250 cm, mede door deze riante verhouding kunt u uw materialen op het deck plaatsen. Uiteraard kunt u deze ruimte ook opvullen door bijvoorbeeld met meerdere personen plaats te nemen op het deck. Indien u vandaag voor 15.00 uur heeft besteld, dan leveren wij al de volgende werkdag, waarbij u standaard 5 jaar garantie krijgt. 


Geleverde onderdelen

Wij ontvangen vaak de vraag uit welke onderdelen een bestelling bestaat. Daarom hebben we deze hieronder voor u opgesomd. Deze rolsteiger met aanhanger bestaat uit vele verschillende onderdelen, maar zijn allemaal gekeurd en voldoen aan de strengste eisen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt geleverd, uiteraard waar en wanneer het u uitkomt. 

Deze set bestaat uit

Steigeraanhanger 250

 • 10x Opbouwframe Euro 135-28-7
 • 2x Leuningframe Euro 135-50-2
 • 5x Platform zonder luik 250
 • 1x Platform met luik 250
 • 20x Diagonale schoor 250
 • 14x Horizontale schoor 250
 • 2x Telestabilisator 300 cm
 • 1x Kantplankset aluminium 135x250
 • 4x Wiel nylon + stalen spindel 20 cm

Afbeeldingen zijn een impressie, geleverd kan hiervan afwijken.


Steigeraanhanger 250

Vaak op verschillende locaties een rolsteiger moeten gebruiken? Kies dan voor een steigeraanhanger van Steigerkopen.nl. Met behulp van een steigeraanhanger kunt u veilig en eenvoudig van A naar B en zorgt u ervoor dat materialen niet beschadigd worden of verloren gaan. Vaak wordt een rolsteigeraanhanger gebruikt door professionals, echter zien we hier de afgelopen periode een verschuiving in. Ook semi professionals en hobbyisten zien het gebruik van een steigeraanhanger als een groot voordeel en schaffen deze dan steeds vaker ©©n aan.

De steigeraanhanger is geproduceerd uit thermisch verzinkt metaal, is ongeremd en mag maximaal belast worden tot 750 kg. Beschikt u over een Rijbewijs B? Dan mag u als bestuurder gebruik maken van de aanhanger. Vragen of opmerkingen? Contact ons gerust.