Euroscaffold

Steigeraanhanger 250 en Euro rolsteiger 135x250x12,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€5.929,00 (Excl. BTW) (€7.174,09 Incl. btw)
Deze robuuste steigeraanhanger met Euro rolsteiger is nergens anders goedkoper aan te schaffen. Voorzien van 5 jaar garantie en binnen ©©n werkdag geleverd. Wij zijn de grootste. Meer informatie
Artikelcode: 96049
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigeraanhanger 250 en Euro rolsteiger 135x250x12,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

Deze robuuste steigeraanhanger model 250 is ideaal wanneer u vaak op diverse locaties door het land gebruik moet maken van een rolsteiger. Met behulp van een steigeraanhanger zorgt u er voor dat u gemakkelijk uw rolsteiger van A naar B transporteert en hierdoor geen materialen beschadigen of verloren gaan. Deze steigeraanhanger is ongeremd, mag maximaal geladen worden tot 750 kg en is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal. Een steigeraanhanger is zeer populair onder professionals, mede doordat het gebruik van een steigeraanhanger zeer tijdwinstgevend is. De aanhanger biedt ruimte voor maar liefst 5 steigerplatforms.

Deze steigeraanhanger mag gebruikt worden wanneer u beschikt over een Rijbewijs B, dit is een normaal autorijbewijs. Deze aanhanger is geproduceerd in onze eigen fabriek in Krommenie, dit betekent dat wij volledig het productieproces hebben kunnen monitoren en hierdoor u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit. Heeft u vragen of opmerkingen over deze Steigeraanhanger? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 


Welke onderdelen worden geleverd?

Alle onderdelen van onze steigeraanhangers en rolsteigers komen uit onze eigen fabriek, dit betekent dat wij uw veiligheid kunnen garanderen. Omdat wij enkel gebruik maken van de beste materialen, machines en vakmensen, zijn onze rolsteigers en aanhangers van de hoogst mogelijke kwaliteit, dit betekent dat uw veiligheid op grote hoogte en onderweg altijd gewaarborgd is. De rolsteiger voldoet aan de strengste eisen en beschikt over een TÜV-certificaat en voldoet aan de norm NEN-EN 1004. 

Deze set bestaat uit:

Steigeraanhanger 250

  • 10x Opbouwframe 135-28-7
  • 2x Opbouwframe 135-28-4
  • 5x Platform met luik 250
  • 5x Voorloopleuning 250
  • 14x Diagonale schoor 250
  • 2x Horizontale schoor 250
  • 2x Telestabilisator 300 cm
  • 1x Kantplankset aluminium 135x250
  • 4x Wiel nylon + stalen spindel 20 cm

Afbeeldingen dienen ter impressie en kunnen afwijken van het werkelijke


Euro rolsteiger 135x250x12,2m

Voor werkzaamheden op grote hoogte moet u bij Steigerkopen.nl zijn, wij beschikken over het grootste assortiment rolsteigers van Europa, waardoor u altijd een ideale rolsteiger kunt aanschaffen. Onze rolsteigers gaan van een werkhoogte van 4 meter tot wel 14 meter. Met een werkhoogte van 12,2 meter kunt u eenvoudig werkzaamheden aan gevels en daken uitvoeren. Deze rolsteiger is uitgevoerd met een enkele voorloopleuning, een enkele voorloopleuning zorgt voor extra stabiliteit om bijvoorbeeld omvalgevaar te voorkomen. Het monteren van een enkele voorloopleuning is verplicht wanneer de platformhoogte hoger dan 2 meter is. U berekent de platformhoogte door 2 meter van de werkhoogte af te halen.

Bestelt u vandaag voor 15.00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al. Uiteraard geheel kosteloos en waar en wanneer u wilt. Uw aankoop wordt standaard geleverd met 5 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van jarenlang werkplezier. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.