Euroscaffold

Kamersteiger Euroscaffold - werkhoogte 3,0 meter

€245,00 €219,00 (Excl. BTW) (€264,99 Incl. btw)
Professionele kamersteiger kopen voor een lage prijs. 3,0 meter werkhoogte, zonder luik. TUV-gecertificeerd. Getest volgens EN1004 norm. Meer informatie
Artikelcode: 40240
EAN: 8718781560522
Merk: Euroscaffold
  • Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Product omschrijving

Kamersteiger Euroscaffold - werkhoogte 3,0 meter

De Euroscaffold kamersteiger heeft een werkhoogte van 3,0 en beschikt niet over een luik. Het model zonder leuk is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. De vouwunit van 190 x 0,75 meter maakt het tot een compact exemplaar, waar u in verschillende situaties gebruik van kunt maken.

De kamersteiger Euroscaffold heeft 4 geremde zwenkwielen, waarmee het eenvoudig is om de steiger op z'n plaats te rijden. Bovendien zorgt de handige constructie van het geheel ervoor dat deze binnen 1 minuut gebruiksklaar is. De Euroscaffold biedt professionele mogelijkheden, terwijl u aan de andere kant gebruik maakt van een goedkoop exemplaar.

Kamersteiger zonder luik

U heeft slechts een minuut de tijd nodig om de kamersteiger Euroscaffold op te bouwen, zodat deze direct klaar is voor gebruik. De steiger laat zich opbouwen tot een hoogte van maximaal 7,5 meter en voldoet uiteraard netjes aan de EN1004 norm om daar veilig mee aan de slag te kunnen. U kunt er binnen diverse bedrijfsomgevingen gebruik van maken.

De Euroscaffold kamersteiger heeft een beperkt gewicht en biedt aan de andere kant toch een werkhoogte van 300cm. Dit komt door de plafondhoogte van 100cm, van waaruit u kunt werken. De verschillende eigenschappen maken het tot een compacte en wendbare steiger die zowel binnen als buiten professionele mogelijkheden biedt.

Goede kamersteiger voor een lage prijs

De Euroscaffold kamersteiger vormt een goede koop voor een lage prijs. Het is een goedkope kamersteiger met een maximaal draagvermogen van 250kg, zodat u er met meerdere personen gebruik van kunt maken. Wilt u meer weten over de kamersteiger Euroscaffold? Stuur ons een e-mail naar info@steigerkopen.nl. We vertellen u graag meer over de goedkope kamersteiger en desgewenst over de andere modellen die er beschikbaar zijn.

Direct meer weten over de 5 jaar garantie die we bieden, de TUV-certificering voor de kwaliteit of zo snel mogelijk een Euroscaffold kamersteiger kopen? Neem telefonisch contact met ons op.

 

Over steigerkopen.nl

Welkom op steigerkopen.nl, hét online kanaal voor al uw rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers en steigermateriaal. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers. Mede dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimale service en een persoonlijk advies!

Steigerkopen.nl biedt een breed assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers!