Euroscaffold

Evo kamersteiger

€189,00 (Excl. BTW) (€228,69 Incl. btw)
Goedkope en professionele kamersteiger kopen? De kamersteiger EVO met 3,0m werkhoogte. Voor binnen en buiten. TUV-gecertificeerd. Meer informatie
Artikelcode: 40244
EAN: 8718781561420
Merk: Euroscaffold
  • Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Product omschrijving

Kamersteiger EVO - werkhoogte 3,0 meter kopen?

De kamersteiger EVO heeft een werkhoogte van 3,0 meter. Het is een betaalbare kamersteiger van professionele kwaliteit. Dankzij de TUV-certificering kunt u rekenen op een degelijk ontwerp, waarop u bovendien standaard 5 jaar garantie ontvangt.

De kamersteiger EVO beschikt over één vouwunit van 190 x 0,75 meter en bestaat uit één platform zonder luik. De zwenkwielen zijn geremd en het maximale draagvermogen bedraagt 250kg. De kamersteiger EVO heeft een platformhoogte van 100cm, die een werkhoogte tot 300cm mogelijk maakt.
 

Kamersteiger EVO voor binnen en buiten

De kamersteiger EVO is geschikt voor binnen en buiten, dankzij de hoogwaardige onderdelen van aluminium. De productie verzorgen we volledig in-house, waardoor we de controle hebben over de kwaliteit daarvan.

De kamersteiger kunt u opbouwen in slechts 1 minuut, waardoor deze praktisch direct klaar is voor gebruik. Uiteraard voldoet de steiger netjes aan de wettelijke norm EN1004 en is de kamersteiger EVO zeer licht en wendbaar in het gebruik. De steiger heeft een gewicht van 24,5kg en meet 190 x 75cm. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de kamersteiger EVO verder op te bouwen.
 

Goedkope kamersteiger kopen?

Zoekt u naar een goedkope kamersteiger van professionele kwaliteit? De kamersteiger EVO vormt dan een goede keuze. Wilt u er met spoed gebruik van maken? We hanteren standaard snelle levertijden, al is het daarnaast ook mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Bel daarvoor met nummer +31 (0)85 303 27 14.

Heeft u meer tijd of wenst u persoonlijk advies? Stuur ons een e-mail naar info@steigerkopen.nl. We vertellen u graag meer over de goedkope kamersteiger EVO, een model van professionele kwaliteit met TUV-certificering en standaard 5 jaar garantie. 

 

Over steigerkopen.nl

Welkom op steigerkopen.nl, hét online kanaal voor al uw rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers en steigermateriaal. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers. Mede dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimale service en een persoonlijk advies!

Steigerkopen.nl biedt een breed assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers!