Euroscaffold

Combi kamersteiger 135x190x4m werkhoogte

€959,00 (Excl. BTW) (€1.160,39 Incl. btw)
Deze combi kamersteiger is binnen ©©n werkdag geleverd wanneer u vandaag voor 15.00 uur heeft besteld. Voorzien van 5 jaar garantie en nergens goedkoper in aanschaf. Meer informatie
Artikelcode: 100485
EAN: 8720143503603
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Kamersteiger 4 meter werkhoogte, 135 cm breed

Deze brede kamersteiger is uw rots in de branding voor alle klussen binnenshuis. De kamersteiger is erg breed, 135 cm. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor uw materialen op het dek. De lengte van de kamersteiger is 190 cm, dit is tevens genoeg ruimte voor meerdere personen op het deck. De kamersteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, tijdens de productie hebben we enkel gebruik gemaakt van de beste machines, waardoor wij zeker weten dat u gebruik maakt van de veiligste kamersteiger in omloop. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zoals:

  • Uit te breiden tot wel 8 meter werkhoogte;
  • Laagste prijzen van Nederland;
  • 5 jaar garantie;
  • Voor 15.00 uur besteld: volgende dag in huis;
  • Altijd gratis verzending.

Klussen in/rondom uw huis? Maak dan gebruik van deze brede kamersteiger 4,2 meter hoogte! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. 


Welke onderdelen worden geleverd?

Onderstaande onderdelen worden binnen ©©n werkdag kosteloos verstuurd wanneer u vandaag voor 15.00 uur heeft besteld. De kamersteiger is erg populair bij zowel professionals als de hobbyist, de steiger is binnen enkele minuten opgebouwd en is nergens anders goedkoper in aanschaf. De steiger is direct uit voorraad leverbaar!

Set bestaande uit: 

1 x vouwunit 135 cm breed
1 x opzetstuk 135 cm breed
1 x platform 190 cm zonder luik
1 x platform 190 cm met luik
1 x horizontaalschoor 190 cm
4 x kamersteiger wiel 125 mm
10 x borgclip

De kamersteiger is TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat de kamersteiger veilig en betrouwbaar in gebruik is. Daarnaast voldoet de kamersteiger aan de eisen voor zakelijk gebruik.


Kamersteiger 4,2 meter hoogte kopen

Een kamersteiger met een werkhoogte van 4 meter is perfect voor werkzaamheden op de begane grond. Schilder- en onderhoudswerkzaamheden waren nog nooit zo makkelijk gedaan, deze kamersteiger is overigens binnen enkele minuten opgebouwd en is voorzien van de strengste veiligheidseisen rondom veilig werken op grote hoogte.

Wist u dat de kamersteiger maar liefst 250 kg draagkracht heeft? U gaat op deze manier met gemak met z€™n twee«n aan de slag. De kamersteiger heeft een platformhoogte van 2,2 meter, wanneer we hierbij de 2 meter optellen, komen we op een kamersteiger met een werkhoogte van 4,2 meter. 

Vragen omtrent deze brede kamersteiger? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail, telefoon of u kunt langskomen in onze showroom.