Waku Ladders

Multifunctionele Ladder 4x3

€429,00 (Excl. BTW) (€519,09 Incl. btw)
Deze multifunctionele ladder is zeer geschikt om op trappen te werken en instelbaar als rechte ladder, dubbele trap of een ladder voor ongelijke niveaus. Inclusief 5 jaar garantie en morgen in huis. Meer informatie
Artikelcode: 1413800100
EAN: 4260270951006
Merk: Waku Ladders
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Multifunctionele Ladder 4x3

Deze multifunctionele ladder is zeer compact en eenvoudig in gebruik voor werkzaamheden waarbij de ondergrond verschillende niveaus heeft, zoals trappen. Doordat iedere sport apart instelbaar is, kan altijd de juiste lengte bereikt worden, waarbij de stabiliteit van de ladder gewaarborgd blijft. De ladder onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hebben een systeem waarbij de ladder met grote eenvoud gebruikt kan worden als rechte ladder, dubbele trap of een ladder voor ongelijke niveaus. 

Specificaties ladder 4x3

  • Hoogte ingeklapt: 98 cm.
  • Max. hoogte in A-stand: 148 cm.
  • Max lengte als enkele ladder: 298 cm.
  • Voetbreedte: 56 cm.

Deze Waku ladder 4x3 is ideaal voor vrijwel iedere situatie en dient steeds meer als vervanger van de standaard ladder vanwege zijn flexibele inzetbaarheid, gewicht en stabiliteit. De ladder voldoet aan de NEN 2484 / EN 131 norm en gaat zelfs bij dagelijks gebruik jarenlang mee. 

Overige (technische) gegevens

  • Transportmaat: 98x20x56 cm.
  • Gewicht: 10 kg.
  • Voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Bij Steigerkopen.nl profiteert u van diverse voordelen, zo geniet u van een snelle levertijd, gratis verzending en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Multifunctionele Waku ladder 4x3

Maakt u dagelijks gebruik van een ladder en ook nog eens op verschillende locaties? Deze lichtgewichte ladder 4x3 weegt 10 kg en is hierdoor erg geschikt voor dagelijks gebruik en transport. Het opbergen gaat door zijn compacte en verstelbare vorm eenvoudig en snel. Verder heeft de ladder de beschikking over vlakke horizontale sporten, zelfblokkerende scharnieren en ergonomische grip. De ladder is perfect voor situaties waarbij verschillende lengtes per sport een vereiste is.  

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.