Bekijk ons assortiment accessoires voor trappen. We beschikken over een divers aanbod trap accessoires variërend van achterrek tot materiaalplatform. Alle trap accessoires zijn voorzien van de strengste veiligheidseisen en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Wanneer u vandaag voor 12:00 uur heeft besteld, ontvangt u de volgende werkdag al uw trappenaccessoires. U ontvangt maar liefst 5 jaar garantie op uw aankoop en verzending is uiteraard geheel kosteloos.

Geen producten gevonden...

Trap accessoires

Bent u op zoek naar trap accessoires? Dan is Steigerkopen.nl dé ideale webshop voor alle accessoires voor trappen. Wij beschikken over een groot assortiment en weten als geen ander u te voorzien van de beste trapaccessoires. Ons assortiment accessoires voor trappen bestaat onder andere uit:
Al onze trapaccessoires zijn vervaardigd uit de beste materialen en geproduceerd door de beste machines en werklieden in onze fabriek in Krommenie. Heeft u vragen over ons assortiment trapaccessoires of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Assortiment trap accessoires

Bekijk ons aanbod online en profiteer van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Een deel van ons assortiment accessoires ligt opgeslagen in ons extern magazijn en is hierdoor veelal niet aanwezig in onze showroom. Vragen over onze accessoires voor trappen? Neem gerust contact op met onze klantenservice

 

Veiligheidsbeugel voor trappen

Veilig een trap beklimmen? Dan is deze veiligheidsbeugel een ideaal accessoire voor uw trap. Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en voorzien van alle strenge regels omtrent veilig werken. Deze veiligheidsbeugel is nergens goedkoper aan te schaffen en voorzien van maarliefst 5 jaar garantie. 

Veiligheidsbeugel kopenMateriaalplatform voor trap

U kent het vast wel: u staat hoog op een trap, maar moet steeds op en neer om alle materialen te pakken. Met dit platform heeft u al uw materialen bij de hand en maakt het werken op grote hoogte een stuk gemakkelijker. Deze materiaalplatform voor trappen is eenvoudig in onze webshop te bestellen en voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. 

Materiaalplaform kopen

 

Achterrek voor trap 

Op zoek naar een achterrek voor uw trap? Bekijk ons assortiment en geniet van vele voordelen. Zo ontvangt u de volgende werkdag al uw achterrek wanneer u voor 12:00 uur heeft besteld. Daarnaast profiteert u van de voordeligste prijzen, een kosteloze verzending en maarliefst 5 jaar garantie. 

Achterrek voor trap kopen

 

Kies voor Steigerkopen.nl

Kies voor kwaliteit, eerlijkheid en veilig werken op grote hoogte. Al onze producten voldoen aan de strengste eisen wanneer het gaat om veilig werken met klimmaterialen. Vrijwel al onze producten worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland, hierdoor kunnen wij de kwaliteit hoog houden en u de hoogst mogelijke veiligheid garanderen. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij zijn doordeweeks van 07:30 tot 17:00 uur bereikbaar. 

Kies voor Steigerkopen.nl en profiteer van:

  • Kosteloze verzending;
  • 5 jaar garantie;
  • De goedkoopste van Nederland en België;
  • Het grootste assortiment van Nederland en België; 
  • Voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons contacten via onze klantenservice