Euroscaffold

Steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m

€2.199,00 €1.925,00 (Excl. BTW) (€2.329,25 Incl. btw)
Deze steigeraanhanger is zeer populair onder de professionals, mede doordat deze aanhanger afsluitbaar is. Vandaag besteld is morgen al in huis, incl. 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 96001
EAN: 8718781561574
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m

Op zoek naar een robuuste rolsteiger die ook nog eens afsluitbaar is? Dan is deze steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m van Euroscaffold een ideale steigeraanhanger voor u. Deze steigeraanhanger is termisch verzinkt en hierdoor zeer robuust en perfect voor het veilig vervoeren van uw steigermaterialen. Deze afsluitbare steigeraanhanger is geschikt voor 8 platforms en geschikt voor rolsteigers tot een werkhoogte van 14, 2 meter en een lengte maat van 190 cm en 250 cm.

Deze afsluitbare steigeraanhanger zorgt niet alleen voor een veilige vervoer van uw materialen, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw materialen niet beschadigd worden of kwijtraken.  Met behulp van deze steigeraanhanger zorgt ervoor dat u snel klaar bent voor vertrek naar uw klus. Uw materialen laten staan op locatie is ook mogelijk, de aanhanger is namelijk afsluitbaar.


Rijden met een afsluitbare steigeraanhanger

Deze afsluitbare aanhangwagen wordt met name door professionals gebruikt, die dagelijks gebruik maken van een rolsteiger en dit ook nog eens op verschillende locaties door het land. Uiteraard kunt u als hobbyist ook probleemloos gebruikmaken van deze aanhanger, de afsluitbare steigeraanhanger is gemakkelijk aan te koppelen voor een veilig ritje naar de volgende klus.

Bent u in het bezit van Rijbewijs B? Dan mag u met deze steigeraanhanger rijden, een Rijbewijs B wordt in de volksmond ook wel ''gewoon rijbewijs'' genoemd. De maximale belasting van de aanhanger is dan ook 750 kg. Deze aanhanger wordt geleverd inclusief 13-polige stekker en voldoet ruim aan Norm (N)EN 1004.


Steigeraanhanger kopen bij Steigerkopen.nl

Naast de maximale productie van steigers, ladders, trappen zijn wij ook dagelijks actief met de vervaardiging van de beste steigeraanhangers. Bij ons profiteert u van vele voordelen, zoals:

  • Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis;
  • Altijd 5 jaar garantie op uw aankoop;
  • Het grootste assortiment van Nederland en Belgi«;
  • De voordeligste prijzen van Nederland en Belgi«.

Heeft u vragen over de aanschaf van deze afsluitbare steigeraanhanger van Euroscaffold? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14