Euroscaffold

Steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m -1350 kg

€2.450,00 (Excl. BTW) (€2.964,50 Incl. btw)
Deze Heavy duty steigeraanhanger 1350 kg is afsluitbare geremde aanhanger, geschikt voor bouw- en installatiebedrijven die meer materialen willen vervoeren. Ruimte voor 14 m rolsteiger en extra materialen. 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 96001-1350
EAN: 8720512431957
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m, 1350 kg 

Levertijd ca. 1 week in verband met de tenaamstelling.

Op zoek naar een robuuste rolsteigeraanhanger die ook nog eens afsluitbaar is? Dan is deze steigeraanhanger afsluitbaar 2,5m 1350 kg van Euroscaffold een ideale steigeraanhanger voor u. Deze steigeraanhanger is thermisch verzinkt en hierdoor zeer robuust en perfect voor het veilig vervoeren van uw steigermaterialen. Deze afsluitbare steigeraanhanger is geschikt voor 8 platforms en geschikt voor rolsteigers tot een werkhoogte van 14, 2 meter en een lengte maat van 190 cm en 250 cm.

Deze afsluitbare steigeraanhanger zorgt niet alleen voor een veilige vervoer van uw materialen, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw materialen niet beschadigd worden of kwijtraken. Met behulp van deze steigeraanhanger zorgt ervoor dat u snel klaar bent voor vertrek naar uw klus. Uw materialen laten staan op locatie is ook mogelijk, de aanhanger is namelijk afsluitbaar.

De Heavy Duty Steigeraanhanger is een geremde aanhanger welke tot een maximaal totaal gewicht van 1350 kg beladen mag worden. Dus ideaal voor Bouw- en Installatiebedrijven welke nog extra materialen wil vervoeren. Ook ruim voldoende voor het vervoeren van dakrandbeveiliging of een Solar lift. 


Rijden met een afsluitbare steigeraanhanger

Deze afsluitbare aanhangwagen wordt met name door professionals gebruikt, die dagelijks gebruik maken van een rolsteiger en dit ook nog eens op verschillende locaties door het land. Uiteraard kunt u als hobbyist ook probleemloos gebruikmaken van deze aanhanger, de afsluitbare steigeraanhanger is gemakkelijk aan te koppelen voor een veilig ritje naar de volgende klus.

Deze aanhanger wordt geleverd inclusief 13-polige stekker en voldoet ruim aan Norm (N)EN 1004. Inclusief een tenaamstelling. 


Steigeraanhanger kopen bij Steigerkopen.nl

Naast de maximale productie van steigers, ladders, trappen zijn wij ook dagelijks actief met de vervaardiging van de beste steigeraanhangers. Bij ons profiteert u van vele voordelen, zoals:

  • Altijd 5 jaar garantie op uw aankoop;
  • Het grootste assortiment van Nederland en België;
  • De voordeligste prijzen van Nederland en Belgi.

Heeft u vragen over de aanschaf van deze afsluitbare steigeraanhanger van Euroscaffold? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14