Safety Guard Systems

SGS Dakbeveiliging Edge 12 mtr complete set schuin dak

€4.148,00 (Excl. BTW) (€5.019,08 Incl. btw)
Euroscaffold biedt diverse mogelijkheden voor dakbeveiliging aan, waaronder: Safety Guard Systems. SGS zijn complete sets tijdelijke dakrandbeveiliging van 3 meter tot 30 meter. De onderdelen zijn ook los verkrijgbaar op Steigerkopen.nl. Meer informatie
Artikelcode: SGS-12M
EAN: 8720143508011
Merk: Safety Guard Systems
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Euroscaffold Safety Guard Systems dakrandbeveiliging 12 mtr

Inhoud set:

  • 5 x Staander
  • 4 x Leuning / hek 3 meter
  • 4 x Kantplank 3 meter
  • 4 x Klembeugel

Dakrandbeveiliging is een cruciale veiligheidsvoorziening die wordt gebruikt om de risico's van vallen vanaf het dak van een gebouw te minimaliseren. Het is een essentieel onderdeel van veiligheidsmaatregelen voor werknemers die werkzaamheden op het dak uitvoeren.

Een van de belangrijkste redenen waarom dakrandbeveiliging zo belangrijk is, is het voorkomen van valongevallen. Werkzaamheden op hoogtes brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en een onbeschermde dakrand kan leiden tot ernstige verwondingen of zelfs dodelijke ongevallen. Dakrandbeveiliging biedt werknemers een veilige werkplek en vermindert het risico op vallen aanzienlijk.

Bovendien zijn er in veel landen wetten en voorschriften die werkgevers verplichten om adequate bescherming te bieden aan werknemers die op hoogtes werken. Dakrandbeveiliging is vaak een verplichte veiligheidsmaatregel op bouwplaatsen en andere werkplekken waar werkzaamheden op daken worden uitgevoerd. Bovendien kan het hebben van goede dakrandbeveiliging de productiviteit van werknemers op het dak verhogen, omdat ze zich veiliger voelen en zich kunnen concentreren op hun taken.

Hoewel de initi«le investering voor dakrandbeveiliging misschien als een extra kostenpost wordt gezien, kunnen de kosten van ongevallen en blessures op de lange termijn veel hoger zijn. Het voorkomen van zelfs maar ©©n ernstig ongeval kan aanzienlijke kostenbesparingen met zich meebrengen.

Kortom, dakrandbeveiliging is een kritische veiligheidsvoorziening die niet over het hoofd mag worden gezien bij werkzaamheden op hoogtes. Het waarborgt de veiligheid van werknemers, voorbijgangers en het publiek, helpt aan wettelijke verplichtingen te voldoen en draagt bij aan een positief imago en productieve werkplek.