Geen producten gevonden...
 
Op zoek Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks van topkwaliteit tegen de scherpste prijs? Bestel dan vandaag nog uw Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks bij Steigerkopen.nl. Bij ons profiteert u niet alleen van een scherpe prijs, maar geniet u ook nog eens van gratis verzending en 5 jaar garantie. 

Onze Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat wordt meegeleverd. Bij de rolsteiger Euro is er sprake van zelfborgende frames, waarbij gebruik wordt gemaakt van de conische Europen verbinding. Door de snelle op- en afbouw bespaart u veel tijd, wat een groot voordeel is bij dagelijks gebruik. 

Al onze rolsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium van de beste kwaliteit en van Nederlands fabricaat. De carbondecks zijn zeer prettig in gebruik, ondanks het stevige materiaal zijn de decks eenvoudig op te pakken en te transporteren. Door de carbon decks profiel op het platform maakt het werken op hoogte extra veilig voor de klusser. Ook is deze steiger makkelijk op en af te bouwen (slechts enkele minuten). Heeft u vragen over het opbouwen van de rolsteiger? Bij iedere bestelling voegen wij een opbouwinstructie toe, zodat u in alle rust kunt nalezen wat de correcte manier van opbouwen is. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.
 

Rolsteiger Europen kopen

Op zoek naar een goedkope rolsteiger met carbondeck? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de 75cm variant, hebben wij ook andere modellen rolsteigers met carbondeck. Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie. Bestelt u voor 12:00 uur uw rolsteiger? Dan leveren wij de volgende werkdag al uw bestelling. Ook voor steigeronderdelen kunt u bij ons terecht. 

Rolsteiger Euro 75 cm
Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks
Rolsteiger Euro 135 cm met carbondecks
Rolsteiger Euro onderdelen

Wilt u advies over de aanschaf van een rolsteiger? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd vrij om u geheel te adviseren over de aanschaf van een rolsteiger. Wist u overigens ook dat u naast de scherpste prijs ook profiteert van:

  • Gratis verzending binnen Nederland en België.
  • NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat wordt meegeleverd.
  • 5 jaar garantie op uw rolsteiger.
  • Binnen enkele minuten opgebouwd.
  • Stabiliteit en veiligheid altijd gewaarborgd.
  • Onze rolsteigers zijn eenvoudig uit te breiden.
  • En meer..

U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Voordelen Europen rolsteiger

Veelvuldig krijgen wij de vraag wat de voordelen zijn van de Europen. De Europen bestaat uit zelfborgende frames die bekend staan om de conische penverbinding. Dit zorgt er voor dat u tijdens het op- en afbouwen van de rolsteiger veel tijd kunt besparen. Doordat tijdens het productieproces de horizontale sporten in de frames zijn afgelast wordt de kwaliteit bewaakt. Om nog meer veiligheid te garanderen bevatten onze rolsteigers met Europen allen antislip-profilering aan de bovenkant! 

Steigerkopen.nl

Een professionele rolsteiger kopen doet u bij steigerkopen.nl. Wij verkopen alleen steigers die voldoen aan de NEN-EN 1004 normering. Onze rolsteigers leveren wij direct uit voorraad. Bestelt u uw nieuwe rolsteiger vandaag voor 12:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast hanteren wij gratis verzending binnen Nederland en België, zijn wij de goedkoopste van heel Nederland en hebben een breed assortiment. Vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.