Geen producten gevonden...

Rolsteiger Euro 135 cm met carbondecks

De Rolsteiger Euro 135 cm met carbondecks is één van de populairste rolsteigers op dit moment. Mede doordat deze rolsteiger erg breed is, is het een populaire rolsteiger onder schilders en stukadoors. Daarnaast is deze rolsteiger vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor stabiliteit en veiligheid gegarandeerd is. Onze carbondecks zijn zeer prettig in gebruik, ondanks het stevige materiaal zijn de decks eenvoudig op te pakken en te transporteren. Door de carbon decks profiel op het platform maakt het werken op hoogte extra veilig voor de klusser. Ook is deze steiger makkelijk op en af te bouwen.

Een Rolsteiger Euro 135 cm met carbondecks kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Naast een breed assortiment hanteren wij ook nog eens de scherpste prijzen, waardoor u altijd de beste deal bij ons scoort. De Europen bestaat uit zelfborgende frames die bekend staan om de conische penverbinding. Dit zorgt er voor dat u tijdens het op- en afbouwen van de rolsteiger veel tijd kunt besparen. Op en afbouwen doet u binnen enkele minuten. 

Naast de 135 cm hebben wij ook nog andere breedtes in ons assortiment, bekijk onderstaande rolsteigers voor meer informatie:

Rolsteiger Euro 75 cm
Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks
Rolsteiger Euro 135 cm
Rolsteiger Euro onderdelen

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte rolsteiger? Wij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Uw voordeel bij Steigerkopen.nl

Wij doen er dagelijks alles aan, om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast een breed assortiment, de scherpste prijzen en een uitstekende klantenservice, proberen wij met onderstaande voordelen u het zo makkelijk mogelijk te maken. Indien u vragen heeft over onze werkwijze of diensten. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, onder andere:

 • Gratis verzending binnen Nederland en België. 
 • NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat wordt meegeleverd.
 • 5 jaar garantie op uw rolsteiger.
 • Binnen enkele minuten opgebouwd.
 • Stabiliteit en veiligheid altijd gewaarborgd.
 • Onze rolsteigers zijn eenvoudig uit te breiden.

Wist u overigens dat u bij ons ook terecht kan voor trappen en ladders

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Verzending en betaling standaard rolsteigers

Niet alleen onze rolsteigers zijn veilig, maar ook het betalen is uiterst veilig. Betalen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl waar u gebruik kunt maken van diverse betaalmethoden. Ook achteraf betalen is bij ons mogelijk. 

Onze betaalmethoden:

 • iDEAL
 • Vooruitbetaling
 • Afterpay
 • Bankcontact
 • Mister Cash