Geen producten gevonden...

Rolsteiger Euro onderdelen

In sommige gevallen is het raadzamer om een rolsteiger onderdeel te kopen, dan een hele nieuw steiger kopen. Ook voor rolsteiger Euro onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over grote voorraden onderdelen en vrijwel alle onderdelen zijn direct leverbaar.  Met het kopen van extra onderdelen kunt u uw Euro rolsteiger nog verder uitbouwen en bijvoorbeeld zorgen voor meer veiligheid door extra stabiliteit. Vragen over onze diensten? U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Rolsteiger Euro kopen

Wij beschikken niet alleen over onderdelen voor de Euro rolsteiger, maar ook voor de aanschaf van een complete rolsteiger bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod online en koop vandaag nog uw goedkope rolsteiger in onze webshop. Bestelt u voor 15:00 uur? Dan leveren wij de rolsteiger al de volgende werkdag. 

Rolsteiger Euro 75 cm
Rolsteiger Euro 75 cm met carbondecks
Rolsteiger Euro 135 cm
Rolsteiger Euro 135 cm met carbondecks

Onderdelen voor Euro rolsteiger

Bekijk onderstaand ons assortiment onderdelen voor de Euro rolsteiger. Al onze onderdelen zijn vervaardig uit hoogwaardig materiaal en voldoen aan de strengste veiligheidseisen die worden gesteld. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Opbouwframe Euro rolsteiger
U zoekt een opbouwframe voor uw Euro rolsteiger? Zoek niet verder en bestel vandaag eenvoudig en snel via onze webshop. Wij beschikken over een groot aanbod opbouwframes, welke gangbaar zijn voor meerdere rolsteigers. 

Leuningframe Euro rolsteiger
Bekijk onze leuningframes voor de Euro rolsteiger. Onze leuningframes zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is. Onze leuningframes zijn flexibel inzetbaar en gangbaar voor onze overige modellen. Bestel voor 15:00 uur en ontvang de volgende werkdag uw leuningframe.

Platform Euro rolsteiger
Veilig en comfortabel werken op onze Euro rolsteiger platform, dat is wat wij u verzekeren! Bekijk onze Euro platforms en bestel vandaag nog eenvoudig online. Onze platformen zijn licht van gewicht en hierdoor prettig in gebruik tijdens de opbouw van uw rolsteiger. Profiteer van onze scherpe prijzen én 5 jaar garantie. 

Schoren Euro rolsteiger
Meer stabiliteit voor uw rolsteiger? Maak dan gebruik van onze rolsteiger schoren. Al onze rolsteiger schoren zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Onze schoren zijn gangbaar voor andere modellen! 

Stabilisator Euro rolsteiger
Meer stabiliteit voor uw rolsteiger! Dat doet u eenvoudig met de Euro stabilisatoren van Steigerkopen.nl. Al onze stabilisatoren zijn vervaardig uit aluminium en gaan jarenlang mee. Verkrijgbaar in meedere maten. 

Waarom Steigerkopen.nl?

Wij doen er dagelijks alles aan, om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast een breed assortiment, de scherpste prijzen en een uitstekende klantenservice, proberen wij met onderstaande voordelen u het zo makkelijk mogelijk te maken. Indien u vragen heeft over onze werkwijze of diensten. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, onder andere:

 • Gratis verzending binnen Nederland en België. 
 • NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat wordt meegeleverd.
 • 5 jaar garantie op uw rolsteiger.
 • Binnen enkele minuten opgebouwd.
 • Stabiliteit en veiligheid altijd gewaarborgd.
 • Onze rolsteigers zijn eenvoudig uit te breiden.

Wist u overigens dat u bij ons ook terecht kan voor trappen en ladders

Onderdelen voor rolsteiger Euro bestellen

Het aanschaffen van steigeronderdelen is vaak een voordelige optie ten opzichte van een nieuwe rolsteiger kopen. Het grote voordeel van onze steigeronderdelen is de gangbaarheid met andere materialen en merken. Bent u op zoek naar extra onderdelen, maar kunt u deze niet vinden op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij kijken graag met u mee en kunnen altijd extra onderdelen voor u produceren. Onze klantenservice is te bereiken via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Verzending en betaling standaard rolsteigers

Niet alleen onze rolsteigers zijn veilig, maar ook het betalen is uiterst veilig. Betalen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl waar u gebruik kunt maken van diverse betaalmethoden. Ook achteraf betalen is bij ons mogelijk. 

Onze betaalmethoden:

 • iDEAL
 • Vooruitbetaling
 • Afterpay
 • Bankcontact
 • Mister Cash