Euroscaffold
Rolsteiger diagonaal schoor 1.90m
€32,00 (€38,72 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger horizontaal schoor 1.90m
€32,00 (€38,72 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger horizontaal schoor 2.50m
€33,00 (€39,93 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger diagonaal schoor 2.50m
€34,00 (€41,14 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger horizontaal schoor 3.05m
€34,00 (€41,14 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger diagonaal schoor 3.05m
€36,00 (€43,56 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger horizontaal schoor 4.00m
€45,00 (€54,45 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger diagonaal schoor 4.00m
€46,00 (€55,66 Incl. btw)

Rolsteiger Basic onderdelen

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw basic rolsteiger, dan bent u bij Stegerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over grote voorraden onderdelen voor de basic rolsteiger en bieden deze aan tegen de scherpste prijzen in de markt. Met het kopen van extra onderdelen kunt u uw basic rolsteiger nog verder uitbouwen en bijvoorbeeld zorgen voor meer veiligheid door extra stabiliteit. Bij Steigerkopen.nl heeft u de garantie dat alle onderdelen zijn vervaardigd uit de hoogst mogelijke kwaliteit materiaal en dat ieder onderdeel voldoet aan de hoge veiligheidseisen die zijn gesteld. 

Onderdelen voor rolsteiger basic

Wij beschikken over diverse soorten onderdelen voor de rolsteiger basic. Zo hebben wij in ons assortiment:

Horizontale rolsteiger schoren
Euroscaffold schoor horizontaal is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en is beschikbaar in onderstaande lengtes:

Rolsteiger horizontaal schoor 1.90m
Rolsteiger horizontaal schoor 2.50m
Rolsteiger horizontaal schoor 3.05m
Rolsteiger horizontaal schoor 4.00m

Onze Euroscaffold schoor horizontaal is uitwisselbaar met andere gangbare merken en daardoor flexibel en altijd inzetbaar voor andere rolsteigers. 

Diagonaal rolsteiger schoren 
Op zoek naar meer stabiliteit voor uw rolsteiger? Maak dan gebruik van onze diagonale rolsteiger schoren. Al onze diagonale rolsteiger schoren zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden.

Wij hebben onderstaande lengtes op voorraad:  

Rolsteiger diagonaal schoor 1.90m
Rolsteiger diagonaal schoor 2.50m
Rolsteiger diagonaal schoor 3.05m
Rolsteiger diagonaal schoor 4.00m

Heeft u vragen over het gebruik van rolsteigerschoren? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Steigerwielen
Op zoek naar steigerwielen? Bekijk ons aanbod online en bestel vandaag nog wielen voor uw steiger. Bestelt u voor 15:00 uur, dan heeft u uw steigerwielen de volgende werkdag al in huis. Onze steigerwielen zijn zeer voordelig geprijsd en universeel inzetbaar. Vragen over het kopen van steigerwielen? Neem dan contact met ons op. 

Borgclips en borgpennen
Met borgclips en borgpennen zorgt u voor extra zekering van uw rolsteiger. Bekijk ons aanbod borgclips en borgpennen online en zorg vandaag nog voor extra veiligheid aan uw rolsteiger. Vragen over het gebruik van borgclips en borgpennen? Vraag het gerust aan onze klantenservice. 

Onderdelen voor rolsteiger basic bestellen

Bent u op zoek naar extra onderdelen, maar kun u deze niet vinden op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij kijken graag met u mee en kunnen altijd extra onderdelen voor u produceren. Onze klantenservice is te bereiken via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Rolsteiger basic kopen

Soms is het voordeliger voor u om een nieuwe rolsteiger aan te schaffen, dan bepaalde onderdelen te vervangen. Mede door onze grote voorraden en snelle levering kunnen wij uw nieuwe rolsteiger al de volgende werkdag bezorgen. Mits u voor 15:00 uur heeft besteld. Bekijk onderstaand ons aanbod rolsteiger basic en koop vandaag nog uw ideale rolsteiger.

Rolsteiger Basic 75 cm
Rolsteiger Basic 90 cm
Rolsteiger Basic 135 cm

Betalen doet u snel en veilig bij Steigerkopen.nl. Bij ons kunt u gebruik maken van diverse betaalmethoden, zoals onder andere:

  • iDEAL
  • Vooruitbetaling
  • Afterpay
  • Bankcontact
  • Mister Cash

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.