Een goedkope rolsteiger koopt u bij Steigerkopen.nl. Welke rolsteiger u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit, voordeligste prijzen en 5 jaar garantie. Onze rolsteigers gaan tot een werkhoogte van 14,2 meter, zodat u altijd genoeg hoogte heeft om uw werkzaamheden uit te voeren.

Euroscaffold
Uitwijkconsole XL
€949,00 (€1.148,29 Incl. btw)
Euroscaffold
Aanhanger + Rolsteiger Basic 135x250 8,2m werkhoogte
€2.750,00 (€3.327,50 Incl. btw)

Goedkope rolsteiger kopen

Voor een goedkope rolsteiger bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Alle rolsteigers zijn in onze eigen fabriek te Krommenie vervaardigd, waarbij we enkel gebruik hebben gemaakt van de beste materialen, machines en vakmensen. Wij beschikken over een breed assortiment rolsteigers, zo heeft u de keuze uit de breedte 75 cm, 90 cm en 135 cm en bieden wij de lengte 150 cm, 190 cm, 250 cm en 305 cm aan. Verder bieden wij tot een werkhoogte van 14,2 meter aan, zodat geen enkele klus te hoog voor u is.

Alle rolsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, dit betekent niet alleen dat de rolsteigers zeer robuust zijn, maar ook nog eens licht van gewicht. Dit zorgt er voor dat de op- en afbouw eenvoudig en snel is gedaan. Bekijk ons aanbod goedkope rolsteigers en profiteer van vele voordelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.


Rolsteiger aanbiedingen

Mede vanwege het feit dat wij de volledige productie in eigen beheer hebben, kunnen wij onze rolsteigers zeer aantrekkelijk aanbieden. Veilig en comfortabel werken op grote hoogte hoeft niet duur te zijn, dit is dan ook de reden dat wij onze producten het voordeligst geprijsd hebben van alle aanbieders. Naast een voordelige prijs, geniet u van vele andere voordelen, zoals:

  • 5 jaar garantie;
  • Snelle en kosteloze levering;
  • Achteraf betalen mogelijk;
  • Alle producten voldoen aan de strengste eisen.

Heeft u vragen omtrent onze rolsteiger aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op! Let op: onze rolsteiger aanbiedingen zijn beperkt geldig, dus wacht niet te lang. Tevens heeft u naast onze rolsteiger aanbiedingen, ook de keuze uit onze kamersteiger aanbiedingen

 

Over Steigerkopen.nl

Naast het feit dat wij bekend staan om onze rolsteiger aanbiedingen, wordt ons overig assortiment ook erkend door de echte professionals. Wij produceren en verkopen rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), kamersteigers, vouwsteigers, steigeraanhangers, ladders, trappen, kooiladders, los steigermateriaal en nog veel meer. Welk product u ook aanschaft, u bent bij Steigerkopen.nl verzekerd dat deze vervaardigd zijn met de hoogst mogelijke precisie. 

Inmiddels beschikt Steigerkopen.nl over ruim 10.000 m2 productie- en distributieruimte en draaien de productielijnen non-stop. Dankzij de groei en ontwikkeling van Steigerkopen.nl is het assortiment inmiddels ook enorm gegroeid. Wilt u een goedkope rolsteiger kopen? Bestel dan vandaag nog via Steigerkopen.nl. Vragen? Contact dan onze klantenservice!