Euroscaffold

Rolsteiger One 75x120x6,2 meter werkhoogte

€2.157,00 (Excl. BTW) (€2.609,97 Incl. btw)
Deze unieke rolsteiger met een werkhoogte van 6.2 meter is veilig en eenvoudig door 1 persoon op te bouwen en af te breken. Meer informatie
Artikelcode: 101022
EAN: 8720143507236
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Euroscaffold One rolsteiger 6,2 meter werkhoogte

Alleen aan het werk, maar toch snel zelf een rolsteiger opbouwen en gebruiksklaar maken? Dat kan met de Euroscaffold One. Deze rolsteiger is speciaal ontwikkeld om door ©©n persoon opgebouwd te worden, een zogenaamde €˜one man€™ rolsteiger.

Het opbouwen van de rolsteiger is extra eenvoudig dankzij de haken, die in het platform worden gehangen. Door deze haken te gebruiken kunnen de onderdelen aan de rolsteiger worden opgehangen. Dit maakt het opbouwen door ©©n persoon makkelijk, veilig en Arbo technisch verantwoord.

Deze rolsteiger set bestaat uit:

10 x Ext. opbouwframe 75-28-4
2 x Platform met luik 1.20m
4 x Haak
7 x Dubbele horizontaal schoor 1.20m
1 x Aluminium kantplankenset scharnierend
4 x Telestabilisator 1.50m
4 x wiel met stalen spindel enkel geremd
16 x borgclip

U kunt de eerste onderdelen alvast in elkaar te zetten, op deze manier maakt u een handig wagentje waarin de overige steigeronderdelen passen. Zo brengt u het materiaal naar de juiste plaats, zonder de onderdelen te tillen. Met deze rolsteiger werkt u dus niet alleen veilig, maar ook ergonomisch.

De professionele rolsteiger is gemaakt van duurzaam aluminium, heeft een lange levensduur en is licht in gewicht. Daarnaast voldoet de steiger aan de verplichte veiligheidsvoorschriften voor rolsteigers (NEN-EN 1004). U bent dus gegarandeerd van een veilige manier om op hoogte te werken. De rolsteigers worden standaard gratis geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Voordelen One rolsteiger

  • Veilig werken op hoogte
  • Montage door 1 persoon
  • Onderdelen makkelijk verrijden
  • Gratis levering
  • 5 jaar garantie

De Euroscaffold One rolsteigers hebben een breedte van 75 cm, een lengte van 120 cm en komen in drie verschillende werkhoogtes; 4,2/5,2/6,2 meter werkhoogte. Door de beperkte afmetingen is de rolsteiger ook nog eens ideaal voor gebruik in kleine of smalle ruimtes.

Anders dan de Altrex Mitower of andere professionele 1-persoons rolsteigers heeft het platform van de Euroscaffold One een unieke lengte van 120 cm.