Euroscaffold

Rolsteiger doorloopframe 90-28-7

€263,00 (Excl. BTW) (€318,23 Incl. btw)
Doorloopframe Euroscaffold rolsteiger 90 cm breed. Meer informatie
Artikelcode: 102931
EAN: 8720701139985
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Rolsteiger doorloopframe 90 cm breed

Een rolsteiger doorloopframe is een specifiek onderdeel van een rolsteiger dat ontworpen is om doorgang mogelijk te maken binnen de steigerstructuur. Het verschil tussen een regulier frame en een doorloopframe is de aanwezigheid van een opening of een doorgang aan de onderkant van het frame. Deze doorgang maakt het gemakkelijk voor werknemers om van de ene kant van de steiger naar de andere te bewegen zonder de steiger te hoeven verlaten en weer betreden. Hierdoor wordt de efficiëntie van het werk verhoogd en wordt het risico op ongelukken verminderd.

Voordelen van een rolsteiger doorloopframe:

  1. Verbeterde Toegankelijkheid: Het doorloopframe maakt het eenvoudig voor werknemers om snel en veilig van de ene zijde van de steiger naar de andere te bewegen, zonder het gebruik van externe ladders of het verlaten van de steiger.

  2. Tijdsbesparing: De doorloopfunctie bespaart kostbare tijd doordat werknemers niet steeds opnieuw de steiger op en af hoeven te gaan. Dit verhoogt de productiviteit op de werkplek.

  3. Veiligheid: Door het verminderen van de noodzaak om de steiger te verlaten, wordt het risico op struikelen of vallen aanzienlijk verminderd. Dit is van vitaal belang voor de veiligheid van de werknemers.

  4. Efficiëntie: Het gebruik van doorloopframes zorgt voor een efficiëntere workflow op de steiger, wat leidt tot snellere voltooiing van projecten.

  5. Stabiliteit: Doorloopframes worden stevig bevestigd aan de rolsteiger, waardoor ze extra stabiliteit bieden aan de gehele constructie.