Euroscaffold

Rolsteiger enkele voorloop carbon decks 75x190x9,2m werkhoogte

€2.775,00 (Excl. BTW) (€3.357,75 Incl. btw)
Deze rolsteiger is ideaal voor werkzaamheden in een smalle ruimte, waar u in de hoogte moet werken. Voorzien van 5 jaar garantie en binnen ©©n werkdag in huis*. Meer informatie
Artikelcode: 90058-F
EAN: 8718781564971
Merk: Euroscaffold
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis (m.u.v. specials)
 • Gratis verzending in Nederland en België
 • 100 dagen retourgarantie
Productomschrijving

Rolsteiger enkele voorloop 75x190x9,2 meter 

Deze rolsteiger is ideaal voor werkzaamheden in smalle ruimtes, waar u in de hoogte moet werken. Kies voor een smalle rolsteiger van 75 bij 190 cm, waarmee u tot een hoogte van maar liefst 9,2 meter kunt werken. Dankzij de voorloopleuning bent u extra beveiligd tegen valgevaar. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor u verzekerd bent dat bijvoorbeeld het opbouwen van de steiger een eenvoudige klus is. De rolsteiger is Nederlands fabricaat en voldoet aan de strengste eisen als het gaat om veilig werken op grote hoogte. 

Deze rolsteiger is voorzien van enkele voorloopleuning, zodat u veilig op de rolsteiger kunt werken en hiermee ongelukken voorkomt. Deze ©n alle andere rolsteigers uit ons assortiment voldoen aan de wettelijke norm en worden daarnaast als betrouwbaar en veilig bevonden vanuit TÜV Nederland. Werken op een steiger van Steigerkopen.nl is daarom ook altijd veilig, 


Een inclusieve Euroscaffold rolsteiger

Deze robuuste rolsteiger wordt in onderstaande onderdelen geleverd. De steiger is voorzien van 5 jaar garantie en voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Deze rolsteiger is afkomstig uit onze eigen fabriek, waardoor wij de kwaliteit van A tot Z kunnen monitoren. Werken met een rolsteiger van Euroscaffold is dan ook altijd veilig. 

 • 8x Opbouwframe 75-28-7
 • 3x Platform met luik 190 carbon
 • 3x Voorloopleuning 190
 • 2x Diagonale schoor 190
 • 2x Horizontale schoor 190
 • 2x Telestabilisator 200 cm
 • 1x Kantplankset aluminium 75x190
 • 4x Wiel nylon + stalen spindel 20 cm
 • 12x Borgclip

Let op: afbeeldingen worden gebruikt ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. 

Rolsteiger met voorloopleuning kopen

We raden een rolsteiger aan wanneer uw werkzaamheden vaak verplaatsen. Ook al is de ondergrond oneffen, de rolsteiger plaatst u stabiel door de wielen hierop af te stellen. Indien u op zoek bent naar een steiger voor binnenshuis, dan is een kamersteiger meer geschikt.

We tellen standaard 2 meter bij de platformhoogte op om de werkhoogte te berekenen. Deze rolsteiger heeft daardoor een werkhoogte van 9,2 meter. De werkelijke werkhoogte is afhankelijk van uw eigen lengte. Door het smalle platform van 75 cm, kunt u de rolsteiger gemakkelijk kwijt in smalle ruimtes. De platformhoogte is 7,2 meter en bereikt u door de luiken van de platformen door te klimmen. Het hoogwaardige aluminium zorgt voor stabiliteit, ook wanneer het slecht weer is.

We bieden niet enkel de goedkoopste rolsteigers van Nederland aan, maar ook de goedkoopste kamersteigers en de goedkoopste aanhangers met steiger. Neem contact met ons op voor advies of al uw vragen. Vragen? Contact ons gerust.