U zoekt een gebruikte ladder? Dan heeft u een ruime keuze bij Steigerkopen.nl. Ons assortiment beschikt over nieuwe als gebruikte ladders. Welke ladder u ook aanschaft, bij Steigerkopen.nl geniet u van de beste kwaliteit en voldoen alle gebruikte ladders aan de strengste eisen omtrent veilig werken op grote hoogte.

Bekijk ons assortiment gebruikte ladders en wanneer u voor 12:00 uur heeft besteld, leveren wij de volgende werkdag al. Inclusief 5 jaar garantie!

Geen producten gevonden...

Gebruikte of 2e hands ladders

Bent u op zoek naar een gebruikte of tweedehandse ladder? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over een groot assortiment gebruikte en tweedehandse ladders, die slechts tegen een fractie van de nieuwprijs worden aangeboden. Wij beschikken over diverse merken gebruikte en tweedehands ladders, zoals Altrex en Euroline. Deze professionele ladders zijn ondanks dat deze gebruikt zijn in perfecte staat en voldoen uiteraard allen aan de strengste eisen als het gaat om veilig werken met ladders. Deze aluminium gebruikte ladders zijn licht van gewicht en geschikt voor dagelijks gebruik. Ons assortiment gebruikte en tweedehandse ladders bevat op het moment onder andere:

  • Allround ladders
  • Enkele rechte ladders
  • Reform ladders
  • 2- delige ladders 
  • Opsteekladders

Kortom, wilt u niet te veel betalen voor een nieuwe ladder, maar wilt u wel genieten van de kwaliteit, conform en gemak? Koop dan vandaag nog een gebruikte ladder bij Steigerkopen.nl en wanneer u voor 12:00 uur heeft besteld, bezorgen wij de volgende werkdag al de ladder. Heeft u vragen over onze tweedehands ladders? Neem dan contact met ons op U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Gebruikte ladder kopen

Een gebruikte ladder kopen, doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Welke ladder u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit, maar dan tegen een lagere prijs. Doorgaans zijn de gebruikte ladders slechts enkele keren gebruikt en hebben deze slechts enkele gebruikerssporen. Uiteraard voldoen de ladders wel aan alle strenge regels omtrent veiligheid en kunt u met een gerust hart, werken op grote hoogte. 

Naast gebruikte ladders beschikken wij ook over nieuwe ladders, bekijk onderstaand ons aanbod nieuwe ladders:

Enkele ladders
Tweedelige ladders
Driedelige ladders
Telescoopladders

Verder beschikken wij over ladder accessoires, zoals muurafhouders, laddermatten, verlengpoten, ladderklemmen en nog veel meer. Vragen over ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.  

Tweedehandse ladder

Een tweedehands ladder kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Wij beschikken over een groot assortiment tweedehandsladders, die uiteraard allen beschikken over de benodigde veiligheidseisen. De tweedehands ladders zijn slechts enkele keren gebruikt en vanwege diverse redenen geretourneerd. Wanneer een ladder geretourneerd wordt, ondergaat de ladder een uitgebreide keuring voordat deze weer wordt aangeboden. Zo blijft u verzekerd van de kwaliteit die u van ons mag verwachten en is werken op grote hoogte altijd veilig. 

Het grote voordeel van het kopen van een tweedehands ladders bij Steigerkopen.nl in plaats van diverse marktplaatsen is dat u geniet van onze vele voordelen. Zo geniet u van 5 jaar garantie, bezorgen wij gratis binnen één werkdag, geniet u van vele betaalmogelijkheden (ook achteraf betalen) én zijn wij de voordeligste van Nederland. 

Over Steigerkopen.nl

Al jarenlang staat Steigerkopen.nl aan de top als verkooporganisatie van steigers, ladders, trappen en overig steigermateriaal. Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven. De omgeving is dan ook al sinds jaar en dag een ware bron van bedrijvigheid aan bekende bedrijven, industrie en innovatie, en we zijn dan ook trots om hier nog steeds deel van uit te maken!

Omdat onze productieprocessen dag en nacht doorgaan, kunnen wij grote voorraden hanteren, waardoor wij vrijwel ieder product direct uit voorraad kunnen leveren. Bij Steigerkopen.nl maken wij enkel gebruik van de beste materialen, machines en vakmensen waardoor wij de beste steigers, ladders, trappen en overig materiaal kunnen produceren. Vragen over ons assortiment of onze service? U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.