Euroscaffold

Kamersteigerwiel 150 mm streeploos

€22,00 €19,99 (Excl. BTW) (€24,19 Incl. btw)
Het rubberen oppervlak op de wielen voorkomt dat er strepen of krassen op vloeren achterblijven, wat vooral belangrijk is bij gebruik in woningen of andere binnenhuisomgevingen, zoals ziekenhuizen, gymzalen, fysiotherapie praktijken en sportscholen. Meer informatie
Artikelcode: 90145
EAN: 8720812730781
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Streeploze kamersteiger wiel 150 mm

Het rubberen oppervlak op de wielen voorkomt dat er strepen of krassen op vloeren achterblijven, wat vooral belangrijk is bij gebruik in woningen of andere binnenshuisomgevingen. Hierdoor kunnen kamersteigerwielen veilig op verschillende vloertypen, zoals hout, laminaat, tegels en vinyl, worden gebruikt zonder beschadiging.

Geruisloos:

De rubberen wielen produceren doorgaans minder geluid bij het rollen dan metalen wielen, wat handig is als je in een stille omgeving werkt of niet wilt storen.

Goede grip:

Rubberen wielen bieden goede grip op verschillende vloeroppervlakken, waardoor de kamersteiger stabiel en veilig blijft tijdens gebruik.

Duurzaamheid:

Rubberen wielen zijn vaak duurzaam en kunnen lang meegaan bij juist gebruik. Ze zijn bestand tegen slijtage en kunnen in diverse omgevingen worden gebruikt.

De wielen zijn niet in hoogte verstelbaar. Hierdoor minder geschikt op oneffen (outdoor) oppervlakken.