Euroscaffold

Kamersteiger 90cm breed + platform 30cm

€593,00 (Excl. BTW) (€717,53 Incl. btw)
Op zoek naar een kamersteiger? Deze kamersteiger is voorzien van extra platform en is bij bestelling voor 15.00 uur de volgende werkdag al in huis. Kosteloze verzending. Meer informatie
Artikelcode: 40256-30cm
EAN: 8720143507977
Merk: Euroscaffold
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Kamersteiger 90x190 3m werkhoogte + platform 30 cm

Op zoek naar een voordelige kamersteiger? Dan is deze kamersteiger met extra platform zeer geschikt voor u. De kamersteiger heeft een breedte van 90 cm en een lengte van 190 cm, deze combinatie maakt het mogelijk om comfortabel met meerdere personen op de rolsteiger te staan. De werkhoogte van de kamersteiger bedraagt 3 meter, dit is een ideale werkhoogte voor werkzaamheden op de begane grond. Bij levering van deze kamersteiger wordt een extra platvorm geleverd, wat ideaal te gebruiken is als opstap of plaats om uw goederen op te stallen. Deze kamersteiger wordt zowel door professionals als door hobbyisten gebruikt en is een zeer populair item in ons assortiment. 

De kamersteiger is van het merk Euroscaffold, dat door heel Europa gekenmerkt wordt door de kwaliteit en veiligheid. Geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en vervaardigd uit de beste materialen. Heeft u vragen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Afmeting rolsteiger:

 • Werkhoogte: 3 meter
 • Lengte: 190 cm
 • Breedte: 90 cm 
 • Diagonaal schoor: 190 cm
 • Horizontaal schoor: 190 cm

De werkhoogte is berekend door 2 meter op te tellen bij de platformhoogte. De daadwerkelijke werkhoogte kan dus afwijken; deze is immers afhankelijk van uw eigen lengte. 

Geleverde onderdelen

Deze kamersteiger bestaat uit onderstaande onderdelen, welke allemaal in onze eigen fabriek in Krommenie vervaardigd zijn. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen en weten hierdoor al jarenlang de veiligste steigers van Europa te produceren. Deze kamersteiger is binnen enkele minuten opgebouwd en is door het licht gewicht aluminium zeer gemakkelijk te transporteren. Alle onderdelen voldoen aan de strengste eisen en de steiger beschikt dan ook over een TÜV-certificaat en voldoet aan de  veiligheidsnorm NEN-EN 1004.

De steiger wordt geleverd in onderstaande onderdelen:

 • 1 x Vouwunit 90 x 190 x 185 6 sporten
 • 1 x Platform zonder luik 190 cm
 • 1 x Platform 190 x 30 cm
 • 4 x Geremd zwenkwiel 125 mm
 • 4 x Borgclip

De getoonde afbeelding dient als impressie en hierdoor kan de samenstelling afwijken van het artikel.

5 jaar garantie op uw aankoop

Naast een voordelige prijs, geniet u bij Steigerkopen.nl van veel meer voordeel. Zo kunnen wij binnen ©©n werkdag leveren, is verzending geheel kosteloos en hebben wij het grootste ©n voordeligste aanbod van Nederland. Maar dat is nog niet alles. Bij ons profiteert u van maar liefst 5 jaar garantie op uw aankoop. Zo bent u niet alleen verzekerd van veilig werken op grote hoogte, maar geniet u van jarenlang ondersteuning indien nodig.

Heeft u vragen over deze kamersteiger met extra platform of kunnen wij u ergens anders bij helpen? Neem gerust contact op met ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.