Euroscaffold

Kamersteiger 75x190x3m + tuinsteigerwielen

€411,00 (Excl. BTW) (€497,31 Incl. btw)
Werkzaamheden buiten uitvoeren? Dan is deze kamersteiger met tuinsteigerwielen een ideale kamersteiger voor u. De tuinsteiger is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is zeer licht in gewicht. Meer informatie
Artikelcode: 100691
EAN: 8720039049987
Merk: Euroscaffold
  • Levertijd: Let op: van 21-12 t/m 5-1-2020 wordt er niet uitgeleverd ivm de feestdagen
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Productomschrijving

Kamersteiger 75x190x3m + tuinsteigerwielen

Wanneer u werkzaamheden buitenshuis moet uitvoeren, kan het voorkomen dat een normale kamersteiger, met rubberen zwenkwielen niet helemaal comfortabel werkt. Steigerkopen.nl heeft hier een passende oplossing voor, door u een kamersteiger met tuinsteigerwielen aan te bieden. De tuinsteigerwielen zorgen ervoor dat u eenvoudig door het gras rijdt en op ieder ondergrond stabiel en veilig kunt werken. Net als alle andere kamersteigers, is de kamersteiger vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat volledig plaats heeft gevonden in onze eigen fabriek.

De kamersteiger heeft een breedte van 75 cm, dit betekent dat u eenvoudig in smalle ruimtes kunt werken, denk hierbij aan steegjes. De lengte van de rolsteiger is 190 cm, waardoor u met meerdere personen op de kamersteiger kunt werken. De werkhoogte van de kamersteiger bedraagt 3 meter, deze werkhoogte is genoeg voor werkzaamheden op de eerste verdieping, bijvoorbeeld voor schilder werkzaamheden laag bij de grond. Weet u niet zeker of u een normale kamersteiger nodig heeft of deze kamersteiger met tuinsteigerwielen? Laat u zich dan adviseren door onze klantenservice. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Afmeting rolsteiger:

  • Werkhoogte: 3 meter
  • Lengte: 190 cm
  • Breedte: 75 cm 

De werkhoogte is berekend door 2 meter op te tellen bij de platformhoogte. De daadwerkelijke werkhoogte kan dus afwijken; deze is immers afhankelijk van uw eigen lengte. 

Welke onderdelen worden geleverd?

De kamersteiger voor buiten bestaat uit onderstaande onderdelen en is qua veiligheid en robuustheid gelijkwaardig aan de normale kamersteiger. Ondanks dat de kamersteiger wielen voor buiten bevat, kunt u deze steiger gewoon binnenshuis gebruiken. Deze kamersteiger met tuinsteiger wielen voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en is geschikt voor professioneel gebruik. Deze steiger beschikt over een TÜV-certificaat en voldoet aan de strenge veiligheidsnorm NEN-EN 1004.

Deze kamersteiger bevat: 

  • 1 x Vouwunit 6 sporten
  • 1 x Platform 190 cm zonder luik
  • 4 x Allround steigerwiel geel met stalen spindel
  • 5 x Borgclip

De getoonde afbeelding dient als impressie en hierdoor kan de samenstelling afwijken van het artikel.

De voordelen van een kamersteiger met tuinsteigerwielen

Een kamersteiger met tuinsteiger wielen wordt met name door schilders en gevelspecialisten aangeschaft. Doordat de kamersteiger perfect buiten is te gebruiken kunt u snel werkzaamheden uitvoeren en heeft u geen last van een slecht verplaatsbare steiger. Deze kamersteiger is zeer eenvoudig en snel opgebouwd en door het gebruikte aluminium zeer licht van gewicht.

Werken op deze kamersteiger is altijd veilig en maakt werken buitenshuis zeer comfortabel. Koopt u vandaag deze kamersteiger van Steigerkopen.nl dan geniet u van vele voordelen, u krijgt namelijk standaard 5 jaar garantie op uw aankoop, voor 15.00 uur besteld is morgen al in huis en heeft u de keuze uit diverse betaalmethoden, zoals achteraf betalen. Vragen? U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.