Euroscaffold

gebruikte Transporter 250 open en gebruikte rolsteiger Euro 135x250 12,2m werkhoogte

€3.395,00 (Excl. BTW) (€4.107,95 Incl. btw)
Gebruikt, maar vrijwel de status als nieuw en wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld, leveren wij deze kosteloos binnen één werkdag. Nergens goedkoper. Meer informatie
Merk: Euroscaffold
  • Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Productomschrijving

Gebruikte Transporter 250 open en gebruikte rolsteiger Euro 135x250 12,2m werkhoogte

U zoekt een gebruikte transporter met gebruikte rolsteiger? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Naast nieuwe transporters en nieuwe rolsteigers reikt ons assortiment ook uit gebruikte transporters en rolsteigers. Deze gebruikte transporter model 250 is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal en hierdoor zeer robuust. De gebruikte transporter kent enkel gebruikerssporen, maar voldoet nog steeds aan de eisen van een nieuw item. U betaalt dus minder geld, voor vrijwel een nieuwe transporter met nieuwe rolsteiger. De transporter is voorzien van een rolsteiger met een werkhoogte van 12,2 meter, welke is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium. 

Ondanks dat de transporter en rolsteiger een ''gebruikt'' stempel hebben, voldoen ze met groot gemak aan de strengste eisen die gesteld zijn door overheid en instanties. Werken met een rolsteiger van Steigerkopen.nl is ten alle tijden veilig, waarbij ook de rit van A naar B veilig is door de robuuste en betrouwbare transporter. 

Nogmaals willen wij u er op attenderen dat ondanks de gebruikte status, de steiger voldoet aan de norm NEN-EN 1004 en beschikt over een TÜV-certificaat. Werken op en rijden met is dus altijd veilig. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

 

Inbegrepen steiger onderdelen

Deze gebruikte rolsteiger met gebruikte transporter bestaan uit onderstaande onderdelen, welke binnen één werkdag geleverd wordt, wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. Alle onderdelen zijn vervaardigd in onze eigen fabriek, waardoor wij zeker zijn van de veiligheid van onze producten. 

10 x Euro opbouwframe 135-28-7
2 x Euro leuningframe 135-50-2
16 x Diagonaal schoor 2,50 m
8 x Horizontaal schoor 2,50 m
4 x Platform zonder luik 250
1 x Platform met luik 250
4 x rubber wiel met spindel
2 x stabilisator 300

let wel, de onderdelen zijn gebruikt en bevatten gebruikerssporen.

 

Gebruikte rolsteiger 12,2 meter 

Deze combideal bevat een gebruikte rolsteiger van 12,2 meter werkhoogte en is ideaal te gebruiken voor werkzaamheden aan gevels en daken. De rolsteiger is binnen enkele minuten opgebouwd en is voorzien van alle voorgeschreven eisen, die komen kijken bij werken op grote hoogte.

Deze gebruikte rolsteiger is nergens goedkoper in aanschaf en is te vergelijken met werken op een nieuwe rolsteiger. De rolsteiger heeft een breefte van 135 cm, dit betekent dat u bijvoorbeeld ook uw materialen op het deck kunt plaatsen. Met een lengte van 250 cm, kunt u met meerdere personen op het deck plaatsnemen. Werken op grote hoogte is dan niet alleen veilig, maar ook nooit eenzaam.

Vragen of opmerkingen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.