Euroscaffold

Gebruikte kamersteiger 75 cm

€359,00 (Excl. BTW) (€434,39 Incl. btw)
Deze gebruikte kamersteiger is ideaal wanneer u op zoek bent naar een goedkope steiger, die wel voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Vandaag besteld is morgen al in huis. Met 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 40240
EAN: 8720143507939
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Gebruikte kamersteiger 6 sports

Gebruikt of nieuw, aan de kwaliteit van deze kamersteiger zal het niet liggen. De kamersteiger is voorzien van een breedte maat van 75 cm, waarbij u eenvoudig in smallere ruimtes kunt werken, denk hierbij aan gangen en halletjes. De kamersteiger wordt met name binnenshuis gebruikt, maar het is ook mogelijk om deze buiten te gebruiken. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en is hierdoor robuust maar toch licht van gewicht. Met deze kamersteiger is het mogelijk om werkzaamheden op de begane grond uit te voeren, denk hierbij aan schilder- en onderhoudswerkzaamheden.

Deze kamersteiger is onlangs teruggestuurd door een klant omdat de breedtemaat te smal was, de kamersteiger is zeer kort gebruikt (nihil) en kent vrijwel geen gebruikerssporen. Uiteraard voldoet de kamersteiger nog steeds aan alle strenge eisen als het gaat om kamersteigers, waardoor deze nog steeds beschikt over een TÜV-certificaat en voldoet aan de norm NEN-EN 1004.

Deze gebruikte kamersteiger beschikt over alle nodigde onderdelen, waardoor de steiger veilig op te bouwen is. De steiger is binnen enkele minuten opgebouwd, waarbij doorgaans geen instructie voor nodig is. Indien u de instructie wilt raadplegen kunt u dit doen door op de instructievideo onder de productafbeeldingen te raadplegen of onze klantenservice te contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Tweede keuze, beste kwaliteit

Een gebruikte kamersteiger kopen werkt kostenbesparend en hierbij boet u niet in op de kwaliteit of veiligheid. Alle gebruikte rolsteigers worden aan een keuring onderworpen waarbij nogmaals alle onderdelen worden gecheckt op beschadigingen of mankementen. Koopt u een gebruikte kamersteiger bij Steigerkopen.nl, dan kiest u voor kwaliteit, comfort en veiligheid voor een lage prijs.

Let op: de gebruikte kamersteigers zijn beperkt op voorraad, wees er snel bij want op is ook echt op.