Euroscaffold

Steigeraanhanger 3,05m

€2.055,00 €1.750,00 (Excl. BTW) (€2.117,50 Incl. btw)
Deze robuuste steigeraanhanger van Euroscaffold is de volgende werkdag al in huis wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. 5 jaar garantie en nergens goedkoper. Meer informatie
Artikelcode: 96002
EAN: 8718781561567
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigeraanhanger 3,5m kopen?

Met de thermisch verzinkte Steigeraanhanger van Euroscaffold heeft u een effici«nte opbergplek voor uw rolsteiger en kunt u deze direct aankoppelen voor de volgende klus. Nooit meer onnodig laden en lossen van uw rolsteiger en ook beschadigingen en verlies is niet meer aan de orde van de dag. Deze steigeraanhanger is termisch verzinkt en heeft plaatst voor het vervoer van maar liefst 8 platforms. Deze aanhanger is te gebruiken voor steigermateriaal tot een werkhoogte van 14,2 meter.

Deze steigeraanhanger is erg prettig inzetbaar wanneer u veel gebruik maakt van een rolsteiger en dit ook nog eens door diverse locaties in het land. De aanhanger is snel op- en af te koppelen en hierdoor maximaal inzetbaar voor uw gehele wagenpark.


Inclusief Europese type Goedkeuring COC

Onze steigeraanhangers van Euroscaffold verzekeren u van een veilige rit naar uw bestemming, wij maken enkel gebruik van de beste materialen, machines en vakmensen en kunnen u hierdoor de beste kwaliteit garanderen. Onze steigeraanhangers voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004 en heeft een Europese type Goedkeuring COC.

Heeft u vragen over uw veiligheid? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.


Voordelen van de Euroscaffold steigeraanhanger

Werken met de steigeraanhangers van Steigerkopen.nl kent vele voordelen, dit is dan ok de renen dat veel professionals kiezen voor een steigeraanhanger van Steigerkopen.nl. Onze steigeraanhangers worden gekenmerkt door:

  • U heeft geen E rijbewijs nodig;
  • De steigers voldoen ruim aan de Norm (N)EN 1004;
  • De steigeraanhangers zijn goedgekeurd door de RDW, een rijbewijs B is voldoende om de aanhanger te gebruiken.

Verder profiteert u bij ons van maar liefst 5 jaar garantie, een kosteloze en zeer snelle verzending en kwaliteit van de hoogste plank. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dit kan via mail of telefonisch via €¦..