Euroscaffold

Kamersteiger Euroscaffold - werkhoogte 3,0 meter

€245,00 (Excl. BTW) (€296,45 Incl. btw)
Goedkope kamersteiger kopen van professionele kwaliteit? 3,0m werkhoogte met de Euroscaffold kamersteiger. TUV-gecertificeerd voor binnen en buiten. Meer informatie
Artikelcode: 40254
EAN: 8718781561093
Merk: Euroscaffold
  • Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Product omschrijving

Kamersteiger Euroscaffold - werkhoogte 3,0 meter

De kamersteiger Euroscaffold heeft een werkhoogte van 3,0 meter en beschikt over een luik. De kamersteiger is geschikt voor binnen en voor buiten en dankzij de handige constructie is deze binnen slechts 1 minuut gebruiksklaar.

Op zoek naar een goedkope kamersteiger die aan de andere kant toch professionele mogelijkheden biedt? De Euroscaffold vormt dan een uitstekende keuze. Dankzij de vouwunit van 190 x 0,75 meter kunt u rekenen op een compact exemplaar. De geremde zwenkwielen maken het eenvoudig om de steiger te plaatsen.

Kamersteiger met luik

De kamersteiger Euroscaffold is voorzien van een luik en heeft een platformhoogte van 100cm. De maximale werkhoogte bedraagt daarmee 300cm, waardoor de steiger voor een groot aantal verschillende toepassingen geschikt is. Het beperkte gewicht van de steiger maakt deze licht en gemakkelijk wendbaar.

Het kost u slechts een minuut de tijd om de kamersteiger Euroscaffold op te bouwen, waardoor u daar direct mee aan de slag kunt. De steiger voldoet netjes aan de wettelijke norm EN1004, zodat u daar binnen een bedrijfsomgeving zonder problemen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk de kamersteiger op te bouwen tot maximaal 7,5 meter hoogte.

Goedkope kamersteiger van goede kwaliteit

De kamersteiger Euroscaffold combineert een lage prijs met goede kwaliteit. Dankzij het maximale draagvermogen van 250 kilogram kunt u daar probleemloos met meerdere personen gebruik van maken. Direct een kamersteiger nodig en is uw oog gevallen op dit model? We kunnen de Euroscaffold kamersteiger snel leveren, desgewenst met spoed. Bel daarvoor met ons nummer 085 - 303 27 17 (gratis).

Liever eerst meer informatie aanvragen of advies inwinnen? Stuur ons een e-mail naar info@steigerkopen.nl. We vertellen u dan graag meer over de goedkope kamersteiger Euroscaffold, de 5 jaar garantie die we bieden en uiteraard de TÜV-certificering voor de kwaliteit.

 

Over steigerkopen.nl

Welkom op steigerkopen.nl, hét online kanaal voor al uw rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers en steigermateriaal. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers. Mede dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimale service en een persoonlijk advies!

Steigerkopen.nl biedt een breed assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers!