Euroscaffold

Anssems aanhanger en Basic rolsteiger 135x250x10,2m werkhoogte

€4.029,00 (Excl. BTW) (€4.875,09 Incl. btw)
Altijd veilig onderweg met deze Anssems steigeraanhanger met rolsteiger 10,2 meter hoogte. Voorzien van 5 jaar garantie en nergens anders goedkoper in aanschaf. Meer informatie
Artikelcode: 96028
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Anssems aanhanger met rolsteiger

Deze Anssems aanhanger met rolsteiger is geschikt voor iedere professional die snel naar klus toe wil gaan. Doordat u nu een aparte steigertransporter koopt waarop uw steiger ligt, hoeft u in de toekomst geen tijd meer te besteden aan het overladen van uw steigermateriaal. Niet alleen tijdsbesparing is nuttig, maar denk ook aan de duurzaamheid van uw onderdelen. In combinatie met onze Basic rolsteiger kan u op 10.20 meter werkhoogte veilig aan het werk gaan!

Goed om te weten:

  • U heeft geen apart BE rijbewijs nodig;
  • De Anssems aanhanger wordt geleverd inclusief RDW keuringsbewijs;
  • Gaat vermissing van materiaal tegen en geeft langere levensduur onderdelen;
  • Opbouwtijd (rolsteiger) is ca 28 minuten;

Deze steigeraanhanger is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal en hierdoor zeer robuust. Deze steigeraanhanger is direct uit voorraad leverbaar en binnen één werkdag in huis wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. Bij Steigerkopen.nl staat veiligheid op nummer één, daarom zijn al onze producten voorzien van een TÜV certificaat en voldoen deze aan de NEN-EN 1004 normering. 

Meegeleverde rolsteiger 135x250x10,2

De Basic rolsteiger 135x250x10,2 meter werkhoogte zal naadloos aansluiten op uw werkzaamheden. Deze steiger is geschikt voor iedere professional die in korte tijd zijn stellage op wil bouwen. Doordat alle materialen in Nederland gefabriceerd zijn staan wij voor onze kwaliteit en geeft Euroscaffold 5 jaar fabrieksgarantie. De rolsteiger beschikt over een breedte van 135 cm, ideaal wanneer u bijvoorbeeld ook uw materialen op het deck moet plaatsen. De lengte is 250 cm, dit is erg prettig, wanneer u met uw collega's op het deck moet werken. Met een werkhoogte van 10,2 meter, kunt u met groot gemak aan gevels en daken van huizen en gebouwen werken. 

Rolsteiger specificaties:

Breedte: 135 cm
Lengte: 250 cm
Platformhoogte: 8,2 meter
Werkhoogte: 10,2 meter

Rolsteiger onderdelen:

8x Opbouwframe 135-28-7
2x Leuningframe 135-50-2
8x Diagonaal schoor 2,50m
6x Horizontaal schoor 2,50m
3x Platform zonder luik 250
1x Platform met luik 250
4x Rubber wiel met spindel
2x Driehoek stabilisator 300
1x Houten kantplankset 135x250
16x Borgclips

Aanhanger voor rolsteiger

Dé perfecte manier om uw steiger van A naar B te transporteren is het gebruik maken van een aanhanger voor rolsteigers. U profiteert niet alleen van een veilige en prettige manier van vervoer, maar ook van het geordend blijven werken, zo verliest u geen enkel onderdeel meer en is diefstal ook een stuk moeilijker. Met name professionals die dagelijks gebruik maken van een rolsteiger gebruiken een steigeraanhanger. Het grote voordeel is dat de aanhanger ''gewoon'' met een Rijbewijs B mag worden gebruikt. 

Alle steigeraanhangers zijn gemaakt van thermisch verzinkt metaal, zijn licht van gewicht en voldoen aan de NEN 1004 norm. Zo bent u verzekerd van een prettige manier van transport van uw steigermateriaal. Vragen? Contact ons via mail, telefoon of kom langs in onze showroom.