Euroscaffold

Aanhanger en rolsteiger 135x190x8,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€4.776,00 (Excl. BTW) (€5.778,96 Incl. btw)
Deze robuuste aanhanger is van het merk Anssems en kent veel populariteit bij professionals. De aanhanger wordt geleverd met een rolsteiger van 8,2 meter hoog. Voorzien van 5 jaar garantie en morgen al in huis. Meer informatie
Artikelcode: 100521
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en rolsteiger 135x190x8,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

Bent u op zoek naar zowel een aanhanger als een rolsteiger voor werkzaamheden aan daken en gevels? Dan is deze Anssems aanhanger en rolsteiger 135x190x8,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning ideaal voor u. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en geproduceerd in de fabriek van Euroscaffold. Deze rolsteiger is Nederlands fabricaat en voldoet aan de strengste eisen wanneer we spreken over veilig werken op grote hoogte. De rolsteiger beschikt over diverse keurmerken zoals TÜV-certificaat en voldoen aan de norm NEN-EN 1004.

De rolsteiger heeft een breedte van 135 cm, dit is de breedste rolsteiger uit ons assortiment en is ideaal wanneer u uw materialen ook op het deck moet plaatsen. De rolsteiger heeft een lengte van 190 cm en een hoogte van 8,2 meter. Deze verhouding is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met meerdere personen op de rolsteiger moet staan. Deze rolsteiger beschikt over een enkele voorloopleuning, de montage van de voorloopleuning is verplicht, omdat de platformhoogte hoger dan 2 meter is. Men berekent de platformhoogte door twee meter af te halen van de werkhoogte. 

 

Meegeleverde onderdelen

De rolsteiger inclusief aanhanger wordt geleverd in onderstaande onderdelen. De onderdelen zijn geproduceerd in onze eigen fabriek, geheel onder supervisie van onze vakkundige medewerkers. Ieder onderdeel ondergaat meerdere controles tijdens de productie, zodat wij zeker weten dat werken op een rolsteiger van Steigerkopen.nl altijd veilig is. Deze rolsteiger is zeer licht van gewicht en binnen enkele minuten opgebouwd. 

Set bestaande uit:

6 x opbouwframe 135-28-7
2 x opbouwframe 135-28-4
2 x horizontaal schoor 190
10 x diagonaal schoor 190
3 x voorloopleuning 190
1 x platform zonder luik 190
3 x platform met luik 190
2 x Telestabilisator 200
4 x Nylonwiel met stalen spindel
1 x kantplankenset 135x190
12 x borgclips

+

Anssems aanhanger GT 750 R

Let op: Afbeeldingen zijn een impressie en kunnen afwijken van het werkelijk geleverde.

 

Rolsteiger aanhanger kopen

Een aanhanger kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Het gebruik van een steigeraanhanger kent vele voordelen, zo kunt u uw materialen eenvoudig en zeer snel van A naar B vervoeren, kunt u in ©©n oogopslag zien of uw materialen aanwezig zijn ©n voorkomt het beschadigingen aan het materiaal. Een steigeraanhanger maakt u werkzaamheden nog comfortabeler en gemakkelijker en draagt bij aan verbeterde arbeidsomstandigheden. 

Voordat u gebruik wilt maken van de steigeraanhanger is het goed om te weten dat u moet beschikken over een Rijbewijs B, dat de aanhanger ongeremd is en maximaal 750 kg beladen mag zijn. Vragen? Contact onze klantenservice.